Емил Димитров, бивш екоминистър, обясни Великденските надбавки така: Хайде сега за

...
Емил Димитров, бивш екоминистър, обясни Великденските надбавки така: Хайде сега за
Коментари Харесай

Бивш екоминистър: Сега за Великден да видите колко ви обичаме и хайде от следващия месец вдигане на газта

Емил Димитров, някогашен екоминистър, изясни Великденските надбавки по този начин: 

" Хайде в този момент за Великден да видите какъв брой ви обичаме и хайде от идващия месец повдигане на газта, само че за това е отговорно интернационалното състояние. Ние закъсняхме с една година за проекта за възобновяване и в случай че го подпишат, парите ще ги получим след още една година. Ако аз съм в Европейски Съюз, ще кажа: ама вие не полагате старания да си ги вземете, и ще ни отрежат от тези пари, с цел да ги дадат на Украйна.

Бизнесът занапред ще разбере какъв брой ще му е тежко. Да се надяваме тази война да не продължи толкоз дълго и да се върнем на изходната позиция преди нея. Европейски Съюз ще вземе от тези пари от проекта за Украйна, а ние ще платим на руснаците през газта.

Хубаво е пенсионерите да вземат някой лев, само че стана уровновиловка - ако си работил 40 години, вземаш с 50 лв. повече от този, който не е работил, само че ние го назоваваме обществено. Тези дето са работили, не го одобряват по този метод, само че никой не ги пита. За следващ път противопоставяме майките с децата на пенсионерите. Знаем, че не могат, само че да не бяха обещавали. "
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР